Björnen har vaknat från sitt ide.

Hej hopp alla fina!
Nu har jag varit död väldigt, väldigt länge på denna söta lilla sida. Jag har haft mycket annat att tänka på den senaste tiden så har inte direkt prioriterat min blogg. Men nu är jag på g. Jag har bestämt mig för att behålla denna lilla godbit ett tag till så får vi se sedan hur det blir när hemsidan är klar.
Uppdatering ifrån de senaste veckorna nu då:
Jag gristränade ett bra tag nu inför Jvm testerna i Orientering som gick i Polen. Testerna gick käpp rätt åt helvete och jag sumpade alla chanser jag hade och blev sjukt sugen på att lägga denna fåniga sport på hyllan ett tag framöver.
Sedan har jag ritat kartor och smidit silver om dagarna och det rullar på riktigt fint:)
Eftersom testerna inte var någon höjdare så hade jag tänkt börja grisa lite cykel nu inför Vätternrundan. I helgen cyklade jag och Marren till Eskilstuna och det fick mig helt att tappa suget. Jag är helt otaggad på det och vill verkligen inte. Så nu struntar jag i hela skiten och åker till jukola istället. Så får de bli och jag får känna mig som världens sämsta och vekaste människa men jag är så sjukt less på allt just nu så det är ingen idee att börja cykla 4h om dagen. BLÄ!!!

Kommentarer
Postat av: rebecka

men karroooo, orientering är ingen fånig sport;) och förresten var det bara bra att du struntade i vätternrundan, nu får du tagga jukola istället!! weei :D

2011-06-04 @ 20:07:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0