En dag i ateljén

Idag har jag hängt med min favorit persson, min kära farfar!
Efter att ha tagit ut lite sovmorgon så slängde jag mig på tåget in till stan. Efter lite mysfika och snicksnack så satt jag igång med lite arbete. Dagens lektion var att lära sig sisselera i beck. Detta skulle enligt farfar ta 15år att lära sig, jippiiiii, men någonstans ska man väll börja. Jag satt i ca 4h och kämpade med små hammare och krimskrams för att få ut två ansikten ur silvret, som farfar kunde gjort både bättre och snyggare på sådär en fjärdedel av tiden. Men snart så sitter de ska ni se, jag fick i allafall en riktig rolig och lärorik dag:)



En gammal get!

 

 

Dagens Sköning
Går till Putte Norlin i från värmland!

I veckan fick jag ett mystiskt litet paket på posten som skulle öppnas på min födelsedag. I paketet låg den här snygga t-shirten och ett knasigt brev:D Blev helt glad, så ett stooort tack till Putte som e en galet skön och grym kille:) Detta e mitt och Puttes motto: Går det dåligt ja då är det bara att ta: NYA TAG...... IMORGON!!

 

 


Gott och blandat från lång-sm

I helgen vart de full fart på benen, det var dags att ta sig ut i Molkoms skogar för att kötta Lång SM. Efter att ha smitigt iväg tidigare från jobbet med inte allt för nöjda arbetskamrater, fredag efter löning, så tog jag mig till tullinge för att hoppa på minibussen till värmland. Vi bodde som vanligt lite off och en bit ifrån de andra och denna gången i Filipstad, men det var rätt schysst vandrarhem med trevligt sällskap:) På lördagen var det dags för kval och det blev ett hyffsat lopp för min del. Började kanonbra och avslutade fint men tog mej runt på några rejäla snurrar där imellan. Men jag blev 7a i kvalet och tog mig till final. I finalen rullade de på riktigt fint för mig, tills jag missade på långstreckan och tappade 7min. Det räckte till en 10plats i D20 och de va ju inte helt tokigt, men dock inte helt nöjd efter mitt bommande. Efter en regnig prisutdelning fortsatte dagen och kvällen med lite firande eftersom jag blivit en så stor flicka och fyllde hela 19barre.



Torsdag


 

Ica-Karro och gänget

Morgonen startade kl 05.00 då det var uppstigning för fröken Ohlsson, woopa woopa ja började nämligen jobba kl 6 imorse. Dagen rullade dock på rätt fint trots att jag var allt annat än pigg, 6 koppar kaffe höll mig vid liv!
Veckan har varit fullspeckad med arbete, träning och lite annat smått och gott. Nu börjar jag acceptera att man inte kan slappa runt och ha lov hela livet och att världen inte går under för att jag inte fått in tillräckligt många schteek timmar i sommar och att det är okej att gå runt och se ut som ett levande lik.
Jag har iaf hunnit med en hel del roligheter i sommar och i förrgår fick jag en fin liten påfyllning på kontot, sånt gillar jag:) Jag är dessutom oerhört stolt över mig själv att jag lät mig bli medtvingad att springa terräng-km i tisdags, jag som lyckats mygla mig undan sedan jag var 15, men nu var det dags att plågas igen. Det gick dock inge vidare, men huvudsaken är att jag tog mig dit och försökte övervinna min skräck mot årets värsta "tävling".
Igår var en betydligt roligare kväll än i tisdags, för igår var det buggkurs på schemat. Mr Lauri skötte sig fint då han försökte få styr på våra vilsna fötter och placera oss till rätta. Trots att jag var sliten efter en lång dags arbete så tyckte jag att jag skärpte till mig rätt bra, ja de vill säga bra för att vara jag, har ju trots allt noll taktkänsla och är helt tondöv.
Här näst ser jag fram emot buggfight ute på de riktiga banorna mot oldisarna, helt taggad! Nu är det dags att rikta taggadet mot SM som är i helgen.
Imorgon bär det av mot värmlandsskogarna och Karlstad för att kötta järnet på lång-SM, go, go, go.....

En dag på jobbet!



Efter att ha njutigt av min sista sommarlovsluft med lite krocketspel och lek så var det dags att återgå till livet som arbetsmyra. Min planering av arbete har inte riktigt blivit som jag tänkt mig, men efter lite trix och trax så börjar det nog ordna upp sig. Det var nämligen meningen att jag skulle spendera kommande året åt att hänga i min farfars atejé på mossebacke och ägna mej åt silversmide men samtidigt jobba lite extra några dagar i veckan på kära ica Solbo. Planen krachade lite då jag fick höra förra veckan att jag hade fått heltidsjobb och inte kunde byta bort de. Men idag tog jag mej i kragen och försökte lösa mina problem och jag tror det kommer att ordna upp sig rätt bra:)
Nu ska jag slänga i mej lite schysst käk och ta mig in till stan för att spendera kvällen framför bioduken med perre-rälsbussen och miss sunk!


  • Dagens kod (mest använda): 4046 Avokado
  • Dagens sämsta: Kassa1 dog samtidigt som kassa2 vågen la ner samtidigt som kassa3 fick damp.
  • Dagens bästa: En lagom förvirrad kvinna: - du tjejen, du borde verkligen satsa på att bli fotomodell!

Veckans lekstuga!

Buurnade in till storstaden för lite shopping och biobesök.

För att få känna oss lite unga igen så tog vi oss en tripp till grönalund!




Här bjuds det på blåbärspannkakstårta så de står härliga till!


Gipsningsdax
!




















Limpan och Karro goes lampfejs:)




Värmlandsbruden har anlänt!


Kvällen avslutades med en tripp till flemingsbergs tågstation för att plocka upp den här snyggingen! Nu ska vi ägna veckan åt att freaka runt och vara lika galna och glada som vanligt:) grejt stuff!


En dag i blåbärsriset

 

Idag var det blåbärsplockning och paj som gällde:) Blev en tidig uppstigning då fröken Persson anlände. Det blev en tripp i vårstaskogarna och sedan lite skön film och pajätning på de. Avslutade degandet med lite backträning i grustaget, fina grejer de där!

 



 

 

 

 

 


Tung-problem

Idag har jag spenderat halva min dag på att kämpa med min tunga. Klantig som man e så svalde jag för andra gången min percing i Polen, noo goodi! Så jag har varit percingfri i 4dagar och min tunga verkar vara en läkande maskin för det är inte mycket till hål kvar. Självklart så sumpa jag mina nya percingdelar i avloppet så de fick bli att pressa sig igenom med läkarstaven, ingen rolig historia. För att muntra upp mig blev det en mtb tur, film och tjocka godis på detta, de va bra skit:)

 

 

 


Back on track

Jajemen, då har man börjat andas in den svenska luften igen!
Efter en rätt tuff men rolig vecka i Polen var det dags att ta avstånd från polska svampplockare och surkål för att inta en chill sommardag i storstaden.


P.S. bilder från Polen e på g, de dyker upp later on:)


 


Dagen till ära började med lite bad med den här knasbollen:)




Sedan vart det lite bullbak:)





Tog en tripp in till the city och mötte upp den här pinglan!





Efter ett litet äventyr på cykel genom stan tog vi oss till Vitabergsparken
för att spana in Midnattsloppet med Petter och Dan.






Polen here i come .


Nu tar jag pick och pack och drar till Polen på träningslägen:)
Har kämpat hårt för att hålla mig till två väskor, de var ingen enkel match. Har garanterat glömt någonting, men fick iaf ner lite medikament så jag kan bättra på min svullna hals, de ska nog duga! E back on track på fredag!!!





Bakardag med brudarna


Efter en riktigt lyckad kväll/natt så tog jag mej tid att sleepa ut riktigt ordentligt! Morgonen startade härligt med finbesök av järlabrudarna. Mitt i tandborsteriet dök Mallan, Ellen och Linnea upp! Vi drog igång lite bakeri som inte slutade helt lyckligt. Våra bakingskills va inge att skryta med helt enkelt.. Hur som helst vart det en fin och degigdag med massa myssnack och skvallrande:) sånt gillar vi!!

Såhär kunde våra muffins sett ut:)

Woooopa!


Nu är livet som sommarens arbetsmyra är över, flyr från stacken för att suga i mej lite semerre! Detta firas med lite gott vin och glada miner:)



Blogg-Karro e på g

 


Nu jäävlar händer de grejer, Karro har skaffat blogg!!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0