Polen here i come!

Hej hopp! Nu är jag i Polen på träningsläger. Vi kom hit igår och har redan hunnit vara ute och köttat en hel del fina pass. Vi bor på hotell Murat, samma ställe som jag bodde på i höstas. Terrängen är grym, grymt jobbig men även grymt rolig. Den passar mig rätt fint, man kan löpa på rätt ordentligt. Dock behöver ja ut och öva, öva, öva på tekniken. Detta är nämligen första gången ja kör på karta sen i höstas, så är lite ringrostig. Jag håller också på och klurar ut en ny strategi som jag kan köra på, något som får mig att fokusera bättre! Nu ska vi snart ut på eftermiddagspasset och kötta ner de Polska skogarna;) De blir finfint! Vad gör vi? NU KÖR VI!!



Det börjar ljusna!

Tjenixen! Nu är jag på g igen efter en helg full av arbete:) Förra veckan satt jag och lekte med mina nya oljefärger och gick loss ordentligt på min första oljetavla. Det var grymt, man fastnar direkt! Sedan har jag knepat och knopat ihop lite smycken. Jag gjorde en ring som såg ut som en knuten rosett (Marrens förslag)! Jag ville att man skulle få känslan av att silvret var mjukt och gick att knuta som vilket skosnöre som hellst;) Sedan kan det också föreställa en människas armar och ben, därför lödde jag på en silverkula i mitten! Sedan har jag smidigt på ett halsband som föreställer ett ansikte som rinner ut:) Annars har jag försökt träna på att teckna och rita lite fritt för att få in lite känsla.

Idag började jag dagen med en löptur runt djurgården, kände mig rejält sliten efter helgens brutala pass men jag stappla mig runt där ändå! Sedan tog jag mig till ateljèn och började smida på ett par smultronörhängen. Jag hann bara börja på den första som ni ser här nere, den är inte riktigt färdig. Ni får ursäkta mina dåliga mobilkamerabilder men jag hade inte riktiga kameran med mig:) Tänkte att jag kunde visa upp lite vad jag sysslar med iaf! Nu har jag precis kommit hem från jobbet, jobbade nämligen kväll på Ica. Imorgon ska jag packa och fixa för på onsdag åker vi till Polen på träningsläger, de blir kanonkul:) P&K

Dagens klantigaste: Tappade en järntving på mitt knä, inte skönt!

Dagens stördaste: Väntade på bussen i Tumba som var försenad. När den väl dök upp så kom det två bussar med samma nummer som skulle gå till Bremora men då stannade de och pratade med varandra och sedan åkte båda förbi och sket i att plocka upp någon:S

Dagens bästa: Jag har haft ångest hela veckan att jag skrev två veckor fel på sommarledigheten, men idag kom sommarschemat och de visade sig att jag skrivit rätt, woopa! Vilken lättnad:)

 

 








Kanonkul helg! 5 av 5 toasters.

Hej hopp!
Nu har jag vaknat från komat jag har haft i två veckor! Det har varit rätt dött här på bloggen, jag har tuffat på i min vanliga takt med jobb, smide och träning. I helgen har jag dock släppt loss ordentligt! Jag var nämligen ledig i helgen, woohooo! Det var riktigt skönt faktiskt och det var time to celebrate:P Klara fyllde nämligen 20 bast för inte länge sen så hon skulle ha kalas på lördagen, något som jag såg fram emot! Ännu en sak som jag såg fram emot var att jag skulle få finbesök. I fredags kom nämligen min underbara pingla till kompis på besök ända ifrån Karlstad:P Linnea Martinsson anlände på kvällen och vi hade mysmiddag och filmkalas. Helgen blev lyckad med massa mys, partaj och shopping. Det var en riktig kanonhelg:)
Idag har jag både varit på verkstaden och jobbet. Nu är jag hemma och firar min kära syster som fyller 22år idag:P Ett stort grattis till henne!
Något annat roligt är att jag är klar med min silverskål:P Dock har jag inte tagit någon bild på den ännu, men det är på g. Mitt nya projekt är att lära mig måla i olja, så jag har inhandlat mig ett staffli och massa härliga färger. Jag har precis börjat på min första tavla, det är kanonkul:P Imorgon ska jag tillbaka till stan och jobba på mitt mästerverk;) Jag hoppas också kunna träna imorgon för just nu e min hals kaos, mina halsmandlar är stora som tennisbollar:S Dat var kanske mitt straff för jag hade en galet rolig helg och levde loppan;)
Gonatt på er!


RSS 2.0