Back in business!!

Hejsan hoppsan folket!
Efter att varit i koma från bloggen i typ 3 veckor så gör jag come back idag:P Senaste tiden har jag haft fullt upp med silversmide, tävlingar och jobb.
Det senaste var sprint SM på Gotland i helgen. Jag kom 6a på sprinten! Kände inte att jag var på topp men är ändå nöjd, gick in för att köra säkert och lyckades:) Det bästa var nog ändå att Linnea vann! Den bruden är riktigt grym:P Ett sjukt stort grattis till henne!!
Helgen bjöd även på riktigt trevligt sällskap, medans de andra sprang natten så hängde jag med mina skadade klubbkamrater. När jag säger skadade så menar jag inte i huvudet utan jag menar ett sönderslitet ledband och ett hopparknä. Skadorna satt på Johanna och Jossan Persson som även hejade fram mig hela helgen:P Mycket trevligt!
Något annat stort som hänt den senaste tiden är att jag sagt upp mig på Ica och tackat nej till heltid på Stadium för att istället få en norrman som chef, även kallad Espen Weltzien. Äntligen börjar mitt liv styra upp sig, det känns helt underbart:) Jag kommer nu ha tid att både vara i verkstaden med farfar, träna/ tävla och jobba. Det jag och min kära boss ska ägna vår tid åt är att rita kartor, det kommer att bli grymt!!
Det jag nu håller på med är att fixa en hemsida för mitt silversmide. Frågan är bara om jag ska dumpa bloggen och satsa allt på hemsidan? Värt att fundera på...
Här har ni en riktig råttbild men det var den enda jag hittade på mig från SM:P

RSS 2.0